ROBOTS HEBBEN DE TOEKOMST

Robots hebben de toekomst. Wij zijn dagelijks bezig met de ontwikkeling van deze toekomst en jij kunt hier een bijdrage aan leveren. Wij bieden je een fantastisch product, goed team en een inhoudelijke uitdaging. Maar dat is nog niet alles!

Rolan Robotics groeit

We zoeken daarom een Engineer Robotapplicaties, iemand met een uitstekend technisch inzicht die onze industriële robots weet te integreren binnen het bestaande proces en systeem van onze klanten. Een kundig engineer die een klantvraag weet te vertalen naar productieautomatisering oplossingen. Ben jij zo’n creatieve engineer met een achtergrond in de werktuigbouwkunde of mechatronica? Vind jij het ook gaaf om te werken met robots? Lees dan verder om te zien of onze vacature aansluit bij wat jij zoekt!

Wat doet een Engineer Robotapplicaties bij Rolan Robotics? 

Als Engineer Robotapplicaties heb jij een belangrijke positie binnen het bedrijf, want jij bent betrokken bij diverse ontwerptrajecten. Op basis van de input van de klant en jouw sales collega’s kun jij een inschatting maken van de situatie en daar de best passende invulling voor bedenken. Je overlegt met het team en de klant en komt uiteindelijk tot een idee waar iedereen blij van wordt.  Na akkoord kun jij aan de slag met de uitwerking van de robot, uiteindelijk blijft het engineeren van een robot toch mensenwerk!

Ben jij de Engineer Robotapplicaties die wij zoeken?

Je bent analytisch sterk en hebt een oplossingsgerichte instelling. Je bent nieuwsgierig, volgt de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en je bent een prettige collega en gesprekspartner. Daarnaast ben je in staat om zelfstandig te werken en ben je besluitvaardig. Wij ontwikkelen veel lasrobots dus wanneer jij ook nog eens ervaring hebt met lastechniek en kennis hebt van het lasproces dan is dat erg prettig! Verder heb jij natuurlijk:

  • HBO werk- en denkniveau met een werktuigbouwkundige/mechatronica achtergrond
  • Ervaring als engineer en kennis van o.a. SolidWorks
  • Ervaring binnen de machinebouw, robotica, pneumatiek en lastechniek/lasproces
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en als je ook Duits beheerst dan zou dat helemaal geweldig zijn.

Rolan Robotics heeft jou als Engineer Robotapplicaties heel wat te bieden

Natuurlijk kun je rekenen op een concurrerend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien werk je op een goed bereikbare locatie die filevrij is voor iemand uit de regio. De bedrijfscultuur van Rolan laat zich het beste omschrijven als typisch West-Fries: nuchter, toegewijd en laagdrempelig. Er werken voornamelijk jonge, technisch geschoolde mensen. Harde werkers, soms een tikkeltje eigenwijs, die van tijd tot tijd informeel bijpraten en elkaar ook buiten werktijd ontmoeten.