ROBOTS HEBBEN DE TOEKOMST

Robots hebben de toekomst. Wij zijn dagelijks bezig met de ontwikkeling van deze toekomst en jij kunt hier een bijdrage aan leveren. Wij bieden je een fantastisch product, goed team en een inhoudelijke uitdaging. Maar dat is nog niet alles!

Rolan Robotics groeit

We zoeken daarom een goede service monteur voor de regio Zuid-Nederland die de praktische verantwoordelijkheid krijgt voor de projecten van Rolan Robotics. Iemand met goed technisch inzicht die tijdens de dagelijkse hectiek het overzicht bewaart en de juiste prioriteiten blijft stellen. Iemand die ervoor zorgt dat de projecten soepel verlopen en de klanten tevreden zijn. Ben jij deze techneut die ons team komt versterken?

Wat doet een Service Monteur bij Rolan Robotics? 

Je bent verantwoordelijk voor de realisatie en het in goede conditie houden van de industriële robotsystemen van onze klanten in diverse branches. Je monteert en installeert nieuwe systemen en bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Je kunt een bedieningsinstructie geven aan een klant, maar natuurlijk ook een storing verhelpen met de apparatuur en het productieproces op locatie. Jij bent onze ogen en oren bij de klant en kunt als beste inschatten wat onze klanten nodig hebben. Jij adviseert de klanten over verbeteringen, uitbreidingen en nieuwe ontwikkelingen en werkt deze samen met het engineering team uit. Klinkt jou dat als muziek in de oren? Lees dan verder om te zien of je bij ons team past.

Ben jij de service monteur die wij zoeken?

Je bent proactief en hebt een klantgerichte instelling. Je hebt een goed analytisch vermogen, je bent nieuwsgierig en een heldere en prettige gesprekspartner. Daarnaast ben je in staat om zelfstandig te werken en ben je besluitvaardig. Dat heb je nodig, wij zoeken techneuten die in staat zijn om op de projecten daadkrachtig te handelen en onze klanten direct te ontzorgen. Denk jij dat jij dit kan? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Verder heb je waarschijnlijk:
  • Een afgeronde opleiding MBO Werktuigbouw, Mechatronica of gelijkwaardig
  • Ervaring met machinebouw en lastechniek is een pré
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Rijbewijs B
  • Regio Zuid-Nederland

Rolan Robotics heeft jou als monteur heel wat te bieden

Natuurlijk kun je rekenen op een concurrerend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien werk je op een goed bereikbare locatie die filevrij is voor iemand uit de regio. De bedrijfscultuur van Rolan laat zich het beste omschrijven als typisch West-Fries: nuchter, toegewijd en laagdrempelig. Er werken voornamelijk jonge, technisch geschoolde mensen. Harde werkers, soms een tikkeltje eigenwijs, die van tijd tot tijd informeel bijpraten en elkaar ook buiten werktijd ontmoeten.